0

Τρόποι Πληρωμής

Ο Καταναλωτής έχει τους κατωτέρω τρόπους πληρωμής της Παραγγελίας:

1. Πληρωμή αποκλειστικά με μετρητά, κατά την παραλαβή της παραγγελίας από το διανομέα του Τρίγωνο της Γεύσης.
2. Προπληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα διενεργείται πριν την ολοκλήρωση της υποβολής και αποστολής της Παραγγελίας. Στο οικείο τμήμα της Ιστοσελίδας, εμφαίζονται οι πιστωτικές κάρτες και το σήμα (Logo) τους, οι οποίες είναι αποδεκτές για την ολοκλήρωση της διαδικασίας προπληρωμής.
Από τη στιγμή που ο Καταναλωτής αποφασίσει και προχωρήσει να εξοφλήσει την Παραγγελία μέσω χρέωσης της πιστωτικής ή χρεωστικής του κάρτας μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Wallet, τεκμαίρεται ότι ο Καταναλωτής έχει λάβει γνώση και αποδεχτεί τους αντίστοιχους όρους χρήσης και διενέργειας συναλλαγών της υπηρεσίας Viva Wallet και το Τρίγωνο της Γεύσης δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τον ανωτέρω τρόπο.
Ο Καταναλωτής δύναται να επιλέξει το είδος του νόμιμου φορολογικού παραστατικού, που θα εκδοθεί από την Τρίγωνο της Γεύσης για κάθε Παραγγελία, που υποβάλλεται ηλεκτρονικά και σχετική συναλλαγή, ενώ παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου. Στην περίπτωση όπου ο Καταναλωτής επιθυμεί την έκδοση τιμολογίου θα πρέπει στο στάδιο επιβεβαίωσης της παραγγελίας, στα στοιχεία παράδοσης να επιλέξει το πεδίο Έκδοση Τιμολογίου και να συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία.
 
Up icon