0

Η ιστορία μας…

Η ιστορία μας…

Σε μια “τρέλα” της στιγμής, στην ηλικία των 20 & 22 χρόνων, εκεί που ο ενθουσιασμός, η όρεξη και τα όνειρα είναι περίσσια, ο Μιχάλης και ο Φώτης Βογιατζής, ξεκινούν το γαστρονομικό ταξίδι τους σε μια κουζίνα που δεν μπορείς να της βάλεις ταμπέλα. Σ’ ένα στενάκι της Αμφιάλης, στην οδό Νίκης, η εμμονή για γευστικό, γρήγορο φαγητό, γεννά το ‘ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ’. Ανοίγει δειλά τις πόρτες του στους πρώτους πελάτες, οι οποίοι το κάνουν πολύ γρήγορα σημείο αναφοράς στην περιοχή για τα ποιοτικά και γευστικά πιάτα του. Το απλό και ταπεινό cheeseburger διαδέχεται ένα stuffed burger με γεμιστό μπιφτέκι, φέρνοντας μαζί του και ένα steak burger με τραγανή πανσέτα. Μακαρονάδες, πίτσες, κρέπες αλλά και πιάτα για δεινούς κρεατοφάγους κυριαρχούν στο menu. 

Έτσι μετά από 10 χρόνια και πολύ “στρίμωγμα” στο μαγαζί της οδού Νίκης, ο Μιχάλης και ο Φώτης αποφάσισαν να το μετεγκαταστήσουν λίγα μέτρα πιο κάτω στην οδό Π. Φύσσα 98 και Μυριοφύτου 35. Ο νέος χώρος, πλήρως ανακαινισμένος  πολύ μεγαλύτερος, αλλά εξίσου ζεστός με τον παλιό περιμένει τους παλιούς αλλά και τους καινούργιους φίλους του Τρίγωνου της Γεύσης για να τους προσφέρει όλα αυτά για τα οποία το ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Εκπληκτικές γεύσεις, με αγνά υλικά σε προσιτές τιμές!


Η φιλοσοφία μας

Το μυστικό μας είναι ότι δεν κρατάμε μυστικά από τους πελάτες μας. Αγνά υλικά, μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε είναι τα συστατικά για την επιτυχία στο Τρίγωνο της Γεύσης

Up icon